En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ak Parti’de kalabalık tören

AK Parti’de her bayram olduğu gibi bu bayramda da yine kalabalık bir bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene ilgi ve katılım yüksek oldu.
Bu haber 610 kere okunmuş. 06.06.2019 Perşembe 13:54

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ OLDU

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı her bayramda olduğu gibi bu bayramda da yine kalabalık bir bayramlaşma töreni düzenledi. Partideki bayramlaşma programına İl Başkanı Nuh Dağdelen ev sahipliği yaparken, Milletvekili Ramazan Can, belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri, parti teşkilat yöneticileri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı bayramlaşma töreninde partililer ve vatandaşlara seçim için teşekkür edildi.

 

DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

İl Başkanı Nuh Dağdelen, bayramlaşma töreni ile ilgili bilgi verdi ve “Gücünü her daim arkamızda hissettiğimiz Değerli Teşkilat Mensuplarımız ve AK Parti’ye gönül vermiş hemşehrilerimiz ile bayramlaştık. Böylesi muhteşem bir aileye sahip olduğumuz için Rabbime şükrediyorum” dedi. Bayramlaşma töreninde Keskin seçimi ile ilgili de değerlendirmeler yapıldı ve seçimin İstanbul için örnek teşkil edeceğine işaret edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir