En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

AK Parti’de temayül heyecanı

24 Haziran’da yapılacak olan seçim öncesi Milletvekili aday adayları açıklamalarını yaparken, sadece üç kişi listeye girebilecek. 50’ye yakın müracaatın yapıldığı ve başvuruların halen devam ettiği AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı temayül gerçekleştirecek
Bu haber 1354 kere okunmuş. 02.05.2018 Çarsamba 13:55

HAFTA SONU YAPILACAK

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Seçime kısa süre sahaya çıkan aday adayları, halkın desteğini almak için kapıları çalarken, AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar gereği de Türkiye genelinde temayül yoklaması yapılacak. 2-3 Mayıs’ta 81 ilde 10.00-16.00 saatleri arasında il başkanlıklarınca belirlenen uygun salonlarda temayül yoklaması yapılacak.

 

TEMAYÜL YOKLAMASI TARİHİ

AK Parti’de 24 Nisan’da başlayan milletvekili aday adaylığına müracaatlar yarın sona erecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından, adaylık değerlendirmesine alınacaklarla ilgili ön incelemeye katkı sağlaması amacıyla teşkilat mensuplarının görüşünü öğrenmek için teşkilat temayül yoklaması gerçekleştirilecek. 2-3 Mayıs tarihlerinde yapılacak yoklamalar, 10.00-16.00 saatleri arasında il başkanlıklarınca belirlenen uygun salonlarda yapılacak. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da birden fazla salonda yoklama olabilecek.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir