En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Alımlar kolaylaştı

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde hububat hasadı gerçekleştiren çiftçiler için belediye tarafından kantar yapıldı. Toprak Mahsulleri Ofisi, alımlarını belediye kantarında gerçekleştiriyor.
Bu haber 62 kere okunmuş. 03.07.2024 Çarsamba 18:30

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Sulakyurt'ta hububat hasadı yapan çiftçiler için belediye tarafından kantar yapıldı ve bu sayede Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alımlarını belediye kantarında gerçekleştirmeye başladı. Bu gelişme, bölgedeki çiftçiler için büyük bir kolaylık sağlayarak zaman ve maliyet tasarrufu imkanı sunuyor. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, bu yatırımın önemini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: "Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bir eksiği gidermiş olduk. Çiftçilerimiz, üreticilerimiz memleketimiz ve ülkemiz için önemlidir. TMO alımları Belediye Kantarımızdan yapılmaktadır. Emeği olan, özveriyle çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederim."

 

TARIM İÇİN KATKI

Bu yeni kantar, Sulakyurt'taki çiftçilerin ürettikleri buğday, arpa ve diğer hububatları daha kolay ve hızlı bir şekilde satmalarını sağlayarak tarımsal kalkınmaya katkıda bulunacak. Ayrıca, bölgedeki tarım ekonomisini de canlandırması bekleniyor. Başkan Çetiner'in açıklamalarından da anlaşılacağı üzere, Sulakyurt Belediyesi tarımsal kalkınmaya ve çiftçilerin refahına büyük önem vermektedir. Bu yatırım, bu alandaki kararlılığın ve çiftçilere desteğin somut bir göstergesidir. Sulakyurt'ta hububat hasadı yapan çiftçilere ve bu yatırımın gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese hayırlı olsun dileriz.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir