En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Altınışık teşekkür etti

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin il başkanlığınca düzenlenen programa katıldı. Programa ilginin oldukça yüksek olduğu gözlendi.
Bu haber 245 kere okunmuş. 01.12.2021 Çarsamba 18:05

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin il başkanlığınca düzenlenen programa katıldı. Programa ilginin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Yavuz Ağıralioğlu, partililerin büyük ilgisini çekti. İl Başkanı Bülent Altınışık, programa gösterilen ilgiye teşekkür etti.  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, memlekette bir iktidar değişikliğine hazırlandıklarını belirterek, "Önümüzdeki erken ya da zamanında yapılacak seçimin finalde İYİ Parti'yi iktidara getireceğine inanıyoruz.İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, memlekette bir iktidar değişikliğine hazırlandıklarını belirterek, "Önümüzdeki erken ya da zamanında yapılacak seçimin finalde İYİ Parti'yi iktidara getireceğine inanıyoruz." dedi.Ağıralioğlu, partisince Kırıkkale'de bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, İYİ Parti'nin sadece bir parti olmadığını, iktidara gelme sorumluluğunu taşıdıklarını söyledi.

 

DEVLET YÖNETMEYİ GÖRECEKLER

Kendilerinin bir partinin amblemini iktidar etmeye çalışmadıklarını belirten Ağıralioğlu, şöyle devam etti: "83 milyonu bir partinin mensubuymuş gibi sarıp sarmalamaya gayret ediyoruz. Partimize oy veren vermeyen değil, partimize oy vermeyenlerin sorumluluğunu partimize oy verenler kadar aziz biliyoruz, bilmek zorundayız. Bu memlekette siyasi varlığımızı devam ettirmek için bize nutuk atan adamların bize yaşattığı fakirlikleri yaşamaktan ve çocuklarımızın gözünden kaybolan ümitsizlikten yorulduk. Allah Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanına uzun ömür versin, devletin nasıl yönetileceğini görsünler. Millet evlatları olarak iktidara gelelim. Devlet nasıl yönetilecek, terörle nasıl mücadele edilecek görsünler. Terörle mücadele ederken en büyük kuvvetimizin adaletli, güçlü ve müreffeh bir ülke oluğunu bilen bir iradenin devleti nasıl yönettiğini gösterelim."

 

İKTİDARA GELECEĞİZ

Ağıralioğlu, AK Parti'nin düşmanları, MHP'nin de hasımları olmadığını belirterek, arkadaş olduklarını dile getirdi. Kendilerinin memleket hizmetinde başarılı olanlara dua edeceklerini aktaran Ağıralioğlu, şunları kaydetti:"Başaramadılar, başaramadıkları iktidarı onların elinden alacak olanlarız. Kurdukları hayali, memleket için kendilerine yol azığı saydılar ama bu yolda milleti unuttular. Biz milletle beraber iktidara gelip, millete verdikleri sözleri tutacak olanlarız. Memlekette bir iktidar değişikliğine hazırlanıyoruz. Önümüzdeki erken ya da zamanında yapılacak seçimin finalde İYİ Parti'yi iktidara getireceğine inanıyoruz. 'Tutunamazlar, önümüzdeki seçimi göremezler, dağılırlar' dedikleri partiyiz."

 

ALTINIŞIK’TAN TEŞEKKÜR

İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, Kırıkkale ziyaretinden ötürü Yavuz Ağıralioğlu’na teşekkür etti. Altınışık, programa ilgi gösteren partililer ve vatandaşlara da teşekkür ederek, “Kırıkkale’de sayın Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu’nun katılımları ile güzel bir program düzenledik. Katılım ve ilginin bir hayli yüksek olduğunu gözlemledik. Sayın Yavuz Ağıralioğlu’na katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Partililerimiz ve vatandaşlarımıza da katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. İyi Parti güçlü geliyor” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir