En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Asayiş berkemal

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında, ilin huzur ve güvenliği için alınan tedbirlerin ele alındığı İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı gerçekleştirildi.
Bu haber 63 kere okunmuş. 07.07.2024 Pazar 19:26

ASAYİŞ TOPLANTISI

Toplantıda, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Barış Cücen, son asayiş olayları ve alınan güvenlik tedbirleri hakkında Vali Makas'a bilgi sundular. Toplantıda alınan kararlar: Suç ve suçlularla mücadelede daha etkin olunması için çalışmaların aralıksız sürdürülmesi. Trafik güvenliğinin sağlanması için denetimlerin sıklaştırılması. Uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla devam edilmesi.

 

ORTAK ÇALIŞMALAR VAR

Asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmaların titizlikle yürütülmesi. Vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik tedbirlerin artırılması. Vali Makas'ın Açıklamaları: Vali Mehmet Makas, Kırıkkale'nin huzurlu ve güvenli bir şehir olması için tüm kurumların ve vatandaşların birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Makas, şunları söyledi: "Kırıkkale'de huzur ve güven ortamını korumak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Suçlulara göz açtırmayacağız ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için her türlü tedbiri alacağız. Vatandaşlarımızdan da herhangi bir olumsuzluk gördüklerinde 112 Acil Servis Hattı'nı aramalarını rica ediyoruz."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir