En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Av. Biçer de aday adayı

AK Parti'de Aday adayı başvuruları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Avukat Halis Biçer AK Parti İl Binasında Aday adaylığını açıkladı.
Bu haber 1051 kere okunmuş. 27.04.2018 Cuma 09:30

AÇIKLAMA YAPTI

Biçer, "Ben de 26. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde,İl Başkanlığımıza ileteceğim müracaat dilekçem ile Kırıkkale’mizden Milletvekili aday adaylığım için teveccühlerinize talip oldum.Maksat, bir hizmet yarışına girmektir” dedi. Biçer açıklamasında "Ülkemizin ve ilimizin içeriden ve dışarıdan art niyetli müdahalelere maruz kaldığı böylesi bir dönemde,Biz de taşın altına elimizi değil bedenimizi koyma iradesindeyiz.

 

GÜÇ KATMAK İÇİN VARIM

Ecdadın kanıyla suladığı bu mübarek toprakları, evlatlarımıza dua etmeleri için koruyup kollamak, yüce inanç ve değerlerimizi daha da yüksek perdeden ifade edip birlik ve beraberliğimizi tesis etmek; Milli Birlik ve Beraberliğimizi pekiştirmek; Düşmanların ve hainlerin oyunlarını bozmak;İlimizin ve Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak; Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatanı ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne, ülke kalkınmasına hizmet etmek;Devletimizin gücüne güç katmak için” dedi.

 

ŞİMDİDEN ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM

Biçer, "Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bu güne kadar yapılan hizmetlerin artarak sürdürülebilmesi için ekonomik, sosyal, siyasi, güvenlik, ve kültürel kalkınma gibi bir çok alanda istikrarla büyümeye devam edecek bir siyaset üretmek, icraatlar yapmak üzere Halka ve hakka olan aşkımızın hizmetkarı olmak üzere;Siz değerli dostlarım önünde, Ben de 26. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde,İl Başkanlığımıza ileteceğim müracaat dilekçem ile Kırıkkale’mizden Milletvekili aday adaylığım için teveccühlerinize talip oldum.Maksat, bir hizmet yarışına girmektir. Bizim aday adaylığımız, asla makam düşkünlüğü olarak değerlendirilmesin. İnandığımız dava uğrunda, biz irademizi ihlas ile ortaya koyanlardanız. Değerli liderimizin ve hakkın takdirine emanet edeceğimiz irademiz ile sonu her ne olursa olsun, Milletimizin bir neferi olarak, dava ve inançlarımıza sadakatle hizmet edeceğime şimdiden şeref sözü veriyorum” diye konuştu.

 

YOL VERİLİRSE HİZMETE BEN DE TALİBİM

Biçer, "Partimizin adayı her kim olursa olsun, aday edilmemem halinde de, yine inanç ve değerlerimin temsil edildiği bu davaya var gücüm ile hizmet edeceğime, seçim meydanlarında partimin başarısı için var gücümle mücadele edeceğime de söz veriyorum. Mukadderat, aday adaylığı başvurumuzda, bizi nereye iletirse iletsin, Tüm kamuoyu bilsin ki, davanın hizmetkarı olarak anılmaya, yolumuzdan sapmayacağımıza söz veriyorum. llime ve milletime hizmet için ben varım. Yol verilirse hizmete ben de talibim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir