En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Avukatlar iftarda buluştu

Kırıkkale Barosu tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği düzenlendi. İftar Programına yoğun bir olurken, Kırıkkale Baro Başkanı Erol Çakır, her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar programına devam edeceklerini ifade etti.
Bu haber 516 kere okunmuş. 24.05.2019 Cuma 11:42

İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kırıkkale Barosu’nca geleneksel iftar yemeği programına Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı’nın yanı sıra  J. Alb. İbrahim Ayhan Vural, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, çok sayıda baro mensubu ve aileleri katıldı. Kırıkkale Barosu Başkanı Av. Erol Çakır yemek boyunca avukatları bir an olsun yalnız bırakmadı. Masaları tek tek gezerek davetliler ile yakından ilgilendi.

 

ÇAKIR BİLGİLER VERDİ

Çakır, “Kırıkkale Barosu olarak her yıl meslektaşlarımız ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Bu yılda meslektaşlarımız ve aileleriyle iftar programımızda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle organizasyonlar bizlerin birliğine ve beraberliğine katkı sağlamaktadır. Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazanı Şerifini tebrik ediyorum. Cenabı Allah'tan bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşturmasını temenni ediyorum. İftar yemeğimize yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza ve davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir