En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Aysu ziyaret etti

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Başkan Yardımcısı İsmail Palakoğlu, Planlama ve Risk Azaltma Daire Başkanı Yusuf Aysu, Vali Yunus Sezer'i makamında ziyaret etti.
Bu haber 416 kere okunmuş. 06.09.2019 Cuma 10:43

VALİ ZİYARETİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Başkan Yardımcısı İsmail Palakoğlu, Planlama ve Risk Azaltma Daire Başkanı Yusuf Aysu, Vali Yunus Sezer'i makamında ziyaret etti. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde yapılan masa başı tatbikatın ardından gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı Palakoğlu tarafından Vali Sezer'e Afet ve Acil Durum Çantası takdim edildi.

 

 

 AÇIKLAMA YAPILDI

Kırıkkale Kuran ve Ehli Beyt Derneği Haydar Arat, yaptığı açıklamada, Hazreti Hüseyin´in bütün insanlığın ortak değeri olduğunu belirterek, "İmam Hüseyin doğru bildiği yolda canını hiçe saymıştır. Bu, dünya tarihinde örnek olmuştur. Hindistan tarihinde Gandi, İmam Hüseyin´i örnek aldığını söylemiştir. Dolayısıyla İmam Hüseyin´in mazlumluğunun mesajları, nasıl yaşamamız gerektiği yönündeki verdiği sözlerin hatırlatılması amacıyla her yıl bu yas çadırını kuruyoruz” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir