En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı tamam inşallah

AK Parti Bahşılı İlçe Teşkilatı ve İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’in seçim bürosunda önceki akşam İl Başkanı Nuh Dağdelen’in de katılımı ile coşkulu bir kutlama yapıldı.
Bu haber 762 kere okunmuş. 28.03.2019 Perşembe 22:59

HAVAİ FİŞEKLİ KUTLAMA

AK Parti Teşkilatı, Bahşılı ilçesinde erken zafer kutluyor. AK Parti Bahşılı İlçe Teşkilatı ve İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’in seçim bürosunda önceki akşam İl Başkanı Nuh Dağdelen’in de katılımı ile coşkulu bir kutlama yapıldı. Önceki akşam ilçeye giden İl Başkanı Nuh Dağdelen, burada İlçe Başkanı Güner Taş ve İlçe Belediye Başkan adayı Recep Zafer Tekin’den son durum hakkında bilgiler aldı. Seçim bürosunda toplantı yapan Dağdelen, daha sonra dışarıda bekleyen kalabalığa hitap etti ve “Allah’ın izniyle Bahşılı tamam inşallah” dedi. Dağdelen’in konuşması sırasında havai fişekli kutlama yapıldı.

 

BAHŞILI KENETLENDİ

Renkli görüntülerin yaşandığı ilçede şu anda büyük coşku hakim. İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Bahşılı tamam inşallah.  Bahşılı İlçemizde hemşehrilerimizin heyecanına ortak olduk. Belediye Başkan Adayımız Recep Zafer Tekin’in etrafında kenetlenmiş bir Bahşılı görüyoruz” dedi. İlçede Tekin’in başkanlığına artık kesin gözüyle bakılıyor. Pazar günü yapılacak seçimle sonucun resmileştirilmesi bekleniyor. İlçe Başkanı Güner Taş’da artık sonucun belli olduğunu söyledi. Başkan Adayı Tekin ise tüm Bahşılı halkına teşekkür etti. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir