En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı’yı ziyaret ettiler

AK Parti tarafından başlatılan Şehir Buluşmaları programı kapsamında Konya Milletvekili Gülay Samancı Bahşılı ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Bu haber 142 kere okunmuş. 09.10.2022 Pazar 11:05

ŞEHİR BULUŞMASI

Program kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kırıkkale’ye geldi. Ayrıca çok sayıda milletvekili de Kırıkkale’ye gelerek il merkezi ve ilçelere dağılıp inceleme ve ziyaretlerde bulundular. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Bakan Varank ve Genel Başkan Yardımcısı Saroeroğlu’nu karşılayarak, il merkezindeki programın ardından AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve beraberindekilerle Bahşılı ilçesine geçti.

 

BAHŞILI ZİYARETİ

Samancı, Başkan Tekin ve beraberindekiler ilçede bazı ziyaretler ve incelemelerde bulundular. İlçe merkezinde esnaf gezisi, ev gezileri ve fabrika gezileri yapıldı. Samancı, esnafları ve vatandaşları dinledi, onların sorun ve taleplerini not aldı. Başkan Tekin, ilçedeki durum, yatırımlar ve Belediye’nin çalışmalarıyla hizmetler konusunda bilgilendirme yaptı.

 

BAŞKAN BİLGİLENDİRDİ

Program konusunda bilgi verildi ve “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank bey i, Genel Başkan Yardımcımız Sn Jülide Sarıeroğlu hanımefendiyi karşıladık. Konya Milletvekilimiz sayın Gülay Samancı hanımefendi ile ilçemizde bir dizi ziyarette bulunduk, ilçemizin sorunlarını ve taleplerimizi ilettik” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir