En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bakan’dan destek sözü

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, bazı belediye başkanları ve Milletvekili Ramazan Can ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.
Bu haber 449 kere okunmuş. 05.12.2019 Perşembe 19:30

ZİYARETTE BULUNDULAR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in ilçe ve Belediye için girişim ve temasları sürüyor. Başkan Tekin son olarak bazı belediye başkanları ve Milletvekili Ramazan Can ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Ramazan Can ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret eden Başkan Tekin, ilçe ve belediyenin eksiklerini ve taleplerini Bakan’a iletti.

 

BAŞKAN TEKİN DUYURDU

Bakan Kurum’dan iletilen konularda destek sözü alan Başkan Tekin, bunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm kamuoyuna duyurdu. Başkan Tekin, ziyareti ve Bakan’ın desteği ile ilgili açıklamada bulunarak, “Sayın Bakanımızdan destek sözlerini aldık ilçemize hayırlı olsun” diyerek duyurdu. Bakan Kurum’un kendisine bağlı bakanlıkla ilgili olarak Bahşılı ilçesi için destekte bulunacağı bildirildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir