En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan belli oldu

Kırıkkale İyi Parti teşkilatında önemli bir değişim yaşandı. Genel merkez tarafından il başkanlığına Tolga Tanrıverdi atandı.
Bu haber 45 kere okunmuş. 10.10.2024 Perşembe 20:13

İL BAŞKANI DEĞİŞTİ

Kırıkkale İyi Parti teşkilatında önemli bir değişim yaşandı. Genel merkez tarafından il başkanlığına Tolga Tanrıverdi atanırken, devir teslim töreni gerçekleştirildi. Eski il başkanı Yavuz Kuzucu, başkanlık görevini Tanrıverdi’ye teslim etti. Törene katılan partililer, Kırıkkale teşkilatının yeni dönemine dair umut dolu mesajlar verdi. İl Başkanı Tolga Tanrıverdi, Kırıkkale'deki teşkilatlanma sürecini hızlandıracaklarını belirterek, “Yeni bir sayfa açıyoruz. Partimizin vizyonunu ve hedeflerini daha güçlü bir şekilde hayata geçireceğiz” dedi.

 

DEVİR TESLİM YAPILDI

Devir teslim töreninin ardından, Kırıkkale teşkilatı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İyi Parti’nin grup toplantısına katıldı. Burada, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu ile bir araya gelerek il ve bölge sorunlarına dair istişarelerde bulundular. Tanrıverdi, teşkilatın enerjisi ve birlikteliğiyle Kırıkkale’nin siyasette daha güçlü bir temsil ile buluşacağını ifade etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir