En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan sahada temizlik yaptı

Bahşılı’nın yeni Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin fark yaratan uygulamalarına devam ediyor. Tekin, her gün yeni ve dikkat çeken bir uygulama ile haberlere konu oluyor. Başkan Tekin, bu kez de iş önlüğü giyerek ilçe genelindeki mıntıka temizliğine start
Bu haber 668 kere okunmuş. 08.04.2019 Pazartesi 12:15

MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPTI

Bahşılı’nın yeni Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, farklı bir Belediye Başkanı olacağını göstermeye devam ediyor. Fark yaratan uygulamaları ile dikkat çeken ve her gün yeni bir gelişme ile haberlere konu olan Başkan Tekin, şimdi de iş önlüğünü giyerek Belediye personeli ile birlikte ilçede mıntıka temizliğine katıldı. Belediye personeli ile birlikte temizlik yapan Başkan Tekin, ilçe sakinlerinin takdirini kazanmayı sürdürüyor.

 

FARKLI BİR BAŞKAN OLACAK

Tekin, çevre temizliğine önem verdiklerini ve Bahşılı ilçesini temiz bir yer haline getirmek için çaba göstereceklerini söyledi. Çöpleri toplayan, kürekle araçlara yüklene Başkan Tekin, bunun yanı sıra mıntıka temizliği de yaptı. Bugüne kadar hiçbir başkanın yapmadığı şekilde uygulamalar gerçekleştiren Başkan Tekin, seçim öncesinde söylediği gibi farklı bir Başkan profili çizmeye başladı. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir