En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkanlar toplantıda

AK Parti, kongre süreci başlamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında 2'nci istişare ve değerlendirme toplantısı için buluştu.
Bu haber 85 kere okunmuş. 01.07.2024 Pazartesi 18:42

TOPLANTIYA KATILDILAR

AK Parti'de 'Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kızılcahamam’da başladı. Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının bir araya geldiği toplantıda, Belediyelerdeki durum ve yeni yol haritası değerlendirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak toplantıda, Bakanlar kendi alanlarıyla ilgili belediye başkanlarını bilgilendirecek. Kampın son günü ise AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in moderatörlüğünde oturum yapılacak. Genel başkan yardımcıları Erkan Kandemir, Hamza Dağ ve Ali İhsan Yavuz belediye başkanları ile çalışmaları değerlendirecek.

 

 

 

BİLGİ VERİLDİ

Toplantıda, 31 Mart yerel seçim sonuçları kampın gündeminde olacak. Belediyeleri yakından ilgilendiren başıboş sokak köpekleri ile ilgili düzenlemenin de ele alınması bekleniyor. Kızılcahamam’da gerçekleştirilen toplantıya Kırıkkale’den Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik ve İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Ceylan katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir