En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bayram resepsiyonu

30 Ağustos Zafer Bayramının 97 inci yıldönümü münasebetiyle MKE Sosyal Tesislerinde bir resepsiyon verildi.
Bu haber 424 kere okunmuş. 01.09.2019 Pazar 12:26

RESEPSİYON DÜZENLENDİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve eşi Canan Sezer ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyona, Garnizon Komutan Vekili Albay Serhat Atak, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl protokolü, askeri ve mülki erkân, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

 

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

MKE Sosyal Tesislerinde verilen resepsiyonda konuşan Vali Sezer, Bugün millet olarak hepimizin gurur duyacağı bir tarihi anmak üzere bir araya gelindiğini belirtti. Hürriyet ve bağımsızlığın her şeyden üstün olduğunu ecdadımızın yaşayıp gördüğünü ve bunları da bizlere miras olarak bıraktıklarını ifade eden Vali Sezer, “Milletlerin bağımsızlığı ve bu bağımsızlık uğrunda vermiş oldukları fedakârlıklar ölçülemez, değerlidir. Bağımsızlık su gibidir, nefes gibidir. Buna sahip olmak için bedel ödemek gerekir. Biz Türk milleti olarak Anadolu’yu vatan yapmak için bu bedeli fazlasıyla ödedik ve ödemeye devam ediyoruz” dedi.

 

BAYRAM KUTLAMASI

İl olarak 238 şehidimiz ve birçok da gazimiz olduğunu hatırlatan Vali Sezer, “Kırıkkale insanının vatan sevgisi her şeyin üzerinde. Bu topraklar dünyanın en kıymetli toprakları ve bu topraklarda yaşamak bedel ödemeyle eş değer. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere bu güzel vatanı bırakan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Davete icap eden davetlilere teşekkür eden Sezer, daha nice 97’ inci yılları kutlamak temennisinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir