En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Belediye herkesin olacak

İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Partinin ortak adayı Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz...
Bu haber 4641 kere okunmuş. 01.02.2019 Cuma 08:51

İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Partinin ortak adayı Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu esnaf odalarına ziyaretlerine devam ediyor.Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ile birlikte yoğun bir tempo ile STK Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Yılmaz, Belediyenin herkesin belediyesi olacağı mesajını verdi.

 

 

İTTİFAK ÇALIŞMASI

Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal’da sivil toplum ziyaretlerinde söz konusu seçim ittifakının bir gönül birliği ittifakı olduğuna işaret ederek, ‘güçlü ve doğru adayımız var. Üç Partiden halkımızın verdiği destek ile inşallah Belediye yönetimini Mahir Yılmaz devralacak. Ben değil biz iktidar olacak. Belediyenin kapısını bilmeyen herkes bizim yönetimimizde öğrenecek” dedi.

 

BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

CHP, Demokrat Parti ve İyi Parti ittifak adayı Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, DP İl Başkanı Hayati Çimen ve partilerin kadın kolu başkanları ile birlikte STK (Sivil Tolum Kuruluşu) ziyaretlerini önceki günde sürdürdü. Başkan adayı Yılmaz ve Milletveklili Önal’ın STK ziyaretlerine gidişte vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşması sonucu zaman zaman randevu saatlerinde aksamaların yaşanmasına yol açarken, Servisciler Odası, Kasaplar odası, Kahveciler odası, Bakkallar Odası, Ziraat Odası, Odalar Birliği, Kamyoncular Kooperatifi, Emekliler Cemiyeti, Türkiye Harp ve Gaziler Derneği, Vatan İçin Canverenler Derneği, Alevi Bektaşi Derneği ziyaret edildi.

 

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİLER

Türkiye ve Kırıkkale’nin içinde bulunduğu genel sorunlar ve sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde, oda başkanları da kendi üyelerinin sıkıntılarını dile getirdi. Çözüm önerilerinin de ortaya konduğu ziyaretlerde, Oda başkanları yerel yönetimlerde yaşanan gelişmelerin doğrudan vatandaşları olduğu gibi odaları da yakından etkilediğini ifade etti. Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz’a çıktığı yolda başarı dileğinde bulunan Oda başkanları, Kırıkkale’nin makûs kaderini yenmesi ve huzurla yaşanabilir bir şehir oluşturulması noktasında taş üzerine bir taş koyacak olanların yanında olduklarını belirttiler.

 

GAYRET GÖSTERECEĞİZ

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz ve Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise, konuşmalarında Kırıkkale’ye ve Kırıkkale halkına hizmet etmek için yola çıktıklarını söylediler. Belediyenin herkesin belediyesi olacağını hatırlatan Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, ‘yaptığımız ittifak hayırlı olacak. Kırıkkale’ye İyi gelecek. Vatandaş bunun bilincinde. Bizde aynı bilinç ve duyarlılıkla şehrin yaşanılabilir kent olması için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi. Milletvekili Ahmet Önal ise, güçlü ve doğru adayımız var. Üç Partiden halkımızın verdiği destek ile inşallah Belediye yönetimini  Mahir Yılmaz devralacak. Ben değil biz iktidar olacak. Belediyenin kapısını bilmeyen herkes bizim yönetimimizde öğrenecek’ dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir