En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Beton yol önemli

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Keskin ilçesine bağlı Kurşunkaya, Çamurabatmaz, Hacıömersolaklısı, Takazlı köy yollarında yapımı tamamlanan...
Bu haber 166 kere okunmuş. 17.08.2022 Çarsamba 18:33

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Keskin ilçesine bağlı Kurşunkaya, Çamurabatmaz, Hacıömersolaklısı, Takazlı köy yollarında yapımı tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan beton yollarında incelemelerde bulundu.

 

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

İlk olarak Keskin ilçesine bağlı Kurşunkaya Köyü’nde yapımı tamamlanan 2.2 kilometrelik beton yolda incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu beraberindeki heyetle birlikte beton yolda yürüyerek bilgiler aldı. Kurşunkaya Köy Konağında vatandaşlar ile buluşan Vali Tekbıyıkoğlu’na köylü vatandaşlar, araçlarının haftada bir alt takımlarının arızalandığını belirterek yapılan beton yol sayesinde ulaşımlarının kolaylaştığını, daha rahat köylerine gelebildiklerinin altını çizerek teşekkürde bulundular. Beton yolların grup yol olarak yapıldığını belirten Vali Tekbıyıkoğlu Kurşunkaya Köyü özelinde bağımsız bir beton yol yapıldığını ifade ederek, köylü vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 

ÇALIŞMA BİLGİSİ VERDİ

Vali Tekbıyıkoğlu, “Yapımı tamamlanan beton yolumuzu inceledik. Allah devletimize zeval vermesin. Yolda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Artık yapılan işleri sağlam yapma niyetiyle çalışmalar yapıyoruz. Buralara kaplama yollar yapsak daha az ömürlü ve sürekli bakım isteyen bir yol olurdu. Ama beton santrallerimiz sayesinde köylerimize beton yollar yapıyoruz. Böylece vatandaşlarımız daha az maliyetle, daha uzun ömürlü yollara  kavuşmuş oluyorlar. Yapılan yolların korunması ve kazaların yaşanmaması için vatandaşlarımızın hız sınırlarına riayet etmesini istiyoruz. Keskin ilçemizde faaliyete giren Beton Santralimiz sayesinde, ilçede bulunan köy yollarına beton yollarımız daha az maliyetle ulaşmaktadır. Köylerimize ulaşımların rahatlaması için beton yollarımızı önemsiyoruz” dedi.

 

SANTRAL ÇALIŞMASI

Kurşunkaya köyünde vatandaşlarla buluşan Vali Tekbıyıkoğlu, köy içerisinde KOP Projesi tarafından desteklenen domates serasını gezdi. Sera sahibi Şevket Saçak tarafından Vali Tekbıyıkoğlu’na aldığı destek kapsamında yaptığı tarım çalışmaları hakkında bilgi verildi. Kurşunkaya köyü ziyaretinin ardından 2022 yılı içerisinde Keskin ilçesinde faaliyete geçen İl Özel İdaresi Beton Santrali Üretim Tesisi’nde incelemelerde bulunun Vali Tekbıyıkoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Haluk Karahan ve Genel Sekreter Yardımcısı Soner Çelikel’den bilgi aldı.

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

İl Özel İdaresi Beton Santrali Üretim Tesisi ziyaretinin ardından Hacıömersolaklısı Köyü’ne yapılması planlanan beton yol için alt yapı incelemelerinde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, ilgili kurum personellerinden bilgi aldı. Beraberindeki heyetle beraber beton yol incelemelerine Çamurabatmaz köyü ve Takazlı köyünde devam eden Vali Tekbıyıkoğlu köylerde bulunan vatandaşlar ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Programa, Keskin Kaymakamı Tunahan Çil, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, Jandarma Albay Cihan Sanlı ve ilgili kurum personelleri katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir