En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bildik’e saldırı oldu

Kırıkkale Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe merkezinde bulunan bir mahallenin muhtarı ve çocukları tarafından saldırıya uğradı.
Bu haber 165 kere okunmuş. 17.07.2022 Pazar 23:42

SALDIRI YAŞANDI

Kırıkkale Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe merkezinde bulunan bir mahallenin muhtarı ve çocukları tarafından saldırıya uğradı. Muhtarın, silahını göstererek Bildik'i ölümle tehdit ettiği iddia edildi.4 kişilik gurup, bugün ilçe merkezinde Belediye Başkanı İsmail Bildik'e saldırarak Bildik'i darp etti. Saldırganlardan birinin mahalle muhtarı olduğu ve daha önce uyuşturucu nedeniyle cezaevinde yattığı öğrenildi.

 

 

TEHDİT ETMİŞLER

Muhtarın, İsmail Bildik'e hakaret ettiği gerekçesiyle daha önce yargılandığı ve ceza aldığı bildirildi. Üç oğluyla birlikte Belediye Başkanı'na saldıran muhtarın, silahını göstererek Bildik'i ölümle tehdit etti öne sürüldü. Kavga çevredeki esnaf ve vatandaşların araya girmesiyle son bulurken olayda hafif şekilde yaralanan Bildik'in darp raporu aldığı ve saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.

 

BİLDİK AÇIKLAMA YAPTI

Bu arada Başkan Bildik, olay ve sonrasıyla ilgili açıklamada bulunarak, “Bu gün İlçemizde tarafıma yapılan saldırıda Tüm teşkilatımız bizlere sahip çıktı. Başta İl Başkanım, Ülkü Ocakları İl Başkanım, Merkez ilçe Başkanım, Yahşihan Belediye Başkanım ve Teşkilatımızın tüm mensuplarına çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun, birliğimiz dirliğimiz daim olsun. Arayıp soran, Merak eden tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim çok şükür iyiyim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir