En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bilgi desteği verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 365 oda ve borsada ortak kullanılmak üzere hazırlanan Elektronik Belge Yönetim Sistemini...
Bu haber 274 kere okunmuş. 18.07.2021 Pazar 11:13

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 365 oda ve borsada ortak kullanılmak üzere hazırlanan Elektronik Belge Yönetim Sistemini (EBYS) 5 yıldır aktif olarak kullanan Kırıkkale Ticaret odası tarafından, sisteme yeni dahil olacak olan Polatlı Ticaret Odası personeline destek hizmeti verildi.

 

DESTEK ÇALIŞMASI

Oda Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu, Basın ve Bilgi İşlem Sorumlusu İsa Sarıaydın ve Akreditasyon Sorumlusu Kübra Şerbetçioğlu sistemin kurulumu ve kullanımı konularında Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez, Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Gökçe ve Basın Sorumlusu Cansu Şen’e bilgi ve tecrübelerini aktardılar. Odalar arası dayanışma ve bilgi aktarımları sayesinde üyelere verilen hizmet kalitesinin artırıldığını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak hizmet kalitesini artırmaya yönelik kıyaslama çalışmaları ve ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir