En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Binali Yıldırım ile selfie

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, partisinin Salı günü TBMM’de gerçekleştirdiği gurup toplantısına katıldı ve toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile de görüştü.
Bu haber 600 kere okunmuş. 25.06.2019 Salı 18:21

ÇIKARMA YAPTILAR

AK Parti Teşkilatı, Salı günü TBMM’de gerçekleştirilen AK Parti Gurup Toplantısına tam anlamıyla çıkarma yaptı. İstanbul seçimlerinin ardından gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve gerekse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek amacı taşıyan ziyarette renkli görüntüler yaşandı. Başkan Dağdelen, teşkilatı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım’a moral ve bağlılık görüntüsü verirken, her ikisini de memnun etti.

 

GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI

Başkan Dağdelen, sosyal medya hesabından toplantıya dair renkli görüntüler de paylaştı. Bunlardan biri de Binali Yıldırım ile olan görüntüsüydü. Yıldırım ile selfie çekinen Başkan Dağdelen, bu görüntüyü de sosyal medya hesabından “Ülkemizin her karışında mutlaka bir hizmeti bulunan, son Başbakanımız, tevazu ve samimiyet timsali Değerli Büyüğümüz Sayın Binali Yıldırım ile TBMM’de görüşme fırsatı bulduk, ne mutlu bize” açıklamasıyla paylaştı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir