En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Binicilik gösterisi

Kırıkkale Üniversitesi 30. Yıl Etkinlikleri kapsamında Veteriner Fakültesi Manej Alanında, Binicilik Federasyonunun katkılarıyla Ankara Atlı Polis Eğitimi Grup Amirliği personeli tarafından gösteri yapıldı.
Bu haber 195 kere okunmuş. 31.05.2022 Salı 18:27

GENİŞ KATILIM OLDU

Atlı gösteriye Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Metin Arslan, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Engelsiz Kültür Sanat ve Spor Koordinatörü Doç. Dr. Halil Sarol ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri,  Üniversite Binicilik ve Atçılık Kulübü üyeleri, ilimizde bulunan Özel  Eğitim Kurumlarından öğretmenler, öğrenciler ve yakınları, akademik ve idari personel katıldı.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Etkinlikte konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Üniversitemiz 30. Yılı Bilim, Teknoloji, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında Türkiye Binicilk Federasyonu katkılarıyla güzel bir etkinlik yapıyoruz. Bu hafta 40’dan fazla etkinlik yapacağız. Bugünün özel bir tarafı da var. Üniversitemizde özel öğrencilerimize yönelik olarak 4 yıldır etkinlikler yapıyoruz. Bugün Veteriner Fakültemizde yaptığımız etkinlikte aramızda özel öğrencilerimiz de var. Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Biniciliğe artan bir ilgi olduğunu ve bu alanda yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duyulduğunu belirten Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, “Böyle güzel bir etkinliğe katılan ve emek veren herkese, atlı polislerimize çok teşekkür ediyorum. Federasyon yönetimi dönemimizde atlı polislerimiz çok kısa sürede adapte olarak önemli başarılara imza attılar. Gerek Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Polis Teşkilatımız gerekse normal sporcularımızın biniciliğe büyük bir ilgisi var. Burada küçük bir gösteri yapacağız.  Yakın zamanda maneji büyütme ihtiyacımız olabilir. Çünkü nasipse burada atçılıkla ilgili bir  bölümde olacak. Burada böyle bir bölüm olduğu zaman altyapıyı daha da güçlendireceğiz. Şu anda insan gücü ihtiyacı duyuyoruz. Burada yapacağımız bu çalışmada bu ihtiyacımızı giderecek. İnşaallah kısa zamanda hayata geçiririz. Belki bir işbirliği protokolü yapma ihtiyacımız olabilir. Federasyon olarak sonuna kadar bu işin arkasındayız. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

 

KUPA VE HEDİYELER VERİLDİ

Konuşmaların ardından Ankara Atlı Polis Eğitimi Grup Amirliği personeli tarafından  70 cm ve 80 cm engelli atlama yarışmaları yapıldı. Büyük bir heyecanla izlenen yarışma sonunda dereceye girenlere Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer tarafından kupa ve hediyeler verildi. Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, etkinliğe katkıları dolayısıyla Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer’e teşekkür ederek ebru tablosu hediye etti.  Etkinlik günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir