En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Birileri kaos istiyor

Bahşılı ilçesinde son derece sakin geçen seçimi birileri germeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti bayrakları indirilip yakılmıştı. Şimdi ise TOKİ’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resminin bulunduğu afiş indirildi.
Bu haber 6673 kere okunmuş. 07.03.2019 Perşembe 11:32

GERGİNLİK İSTİYORLAR

Bahşılı ilçesinde sakin geçen seçim birilerini rahatsız etmiş olacak ki, seçimde gerginlik isteyenler bunun için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir süre önce AK Parti bayrakları asılı oldukları yerden indirilerek yakılmıştı. Bunu sağduyu çağrılar ile atlatan AK Parti Teşkilatı ve seçim bürosu şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin bulunduğu dev afişin iplerinin kesilerek yere atılması ile şok oldu.

 

TEKİN’DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Kaymakamlık lojmanının bulunduğu yerdeki bayrakların yakılmasının ardından şimdi de TOKİ bloklarının bulunduğu yerdeki dev resimli afişin ipleri kesilerek afiş yere atıldı. Yaşanan bu gelişmeler ilçede huzurlu ve sakin geçen seçimi birilerinin kışkırtmaya çalıştığı söyleniyor. Yaşanan bu gelişme konusunda AK Parti İlçe Başkanı sağduyu açıklamasında bulundu. Bahşılı AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’de daha önceki olayda olduğu gibi özellikle gençlere sağduyu açıklaması yaptı.

 

 ANLAMSIZ GİRİŞİMLER

Yaşanan bu iki olayın ilçedeki seçim huzurunu kaçırmaya yönelik olduğuna işaret eden Başkan Adayı Tekin, huzursuzluk ve gerginlik istemediklerini söyledi. Tekin, herkesin dilediği gibi çalışma yapma hakkı bulunduğunu ve kışkırtmalardan kimsenin etkilenmemesini söyledi. Yaşanan olay üzüntü verici bulunurken, bunların Bahşılı’da seçimi gölgelemeye yönelik anlamsız ve boş girişimler olduğu vurgulandı. İlçede gerginlik gerektirecek bir durum olmadığının da altı çizildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir