En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Birlikte ilk açıklama

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu seçim sathında ilk kez bir araya geldiler. İkili, Ramazan Çadırında buluştu.
Bu haber 800 kere okunmuş. 03.06.2018 Pazar 14:29

BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale’de 24 Haziran seçimleri tüm hızıyla devam ediyor. MHP ve AK Parti ittifak yaparak seçime gidiyor. İki parti Kırıkkale’de ilk kez seçim sathında bir araya geldi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu seçim sathında ilk kez bir araya geldiler. İkili, Ramazan Çadırında buluştu. Burada samimi şekilde görüntüler veren il başkanları ayrıca mikrofonlara da ilk kez ikili olarak özel açıklamalarda bulundular.

 

AÇIKLAMA YAPTILAR

AK Parti İl Başkanı Dağdelen, “Seçim çalışmalarının sahada yoğun olarak devam ettiği şehrimizde zaman zaman tesadüf ettiğimiz diğer siyasi parti temsilcileriyle küçük değerlendirmelerde bulunuyoruz. MHP İl Başkanı arkadaşımızla da aynı şekilde fikirlerimizi paylaştık” dedi. MHP İl Başkanı Baloğlu da “önemli bir seçime gidiyoruz. Ülkemizin ve milletimizin durumu ortada. Cumhur İttifakı ile tüm olumsuzlukları bertaraf edeceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir