En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Birliktelik yemeği

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri ile bir araya gelip yemek ikramında bulundu.
Bu haber 549 kere okunmuş. 23.06.2020 Salı 16:16

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri ile bir araya gelip yemek ikramında bulundu. Her hafta farklı bir birime moral yemeği veren Başkan Türkyılmaz, çalışanları ile birlik ve dayanışma mesajı vermeye devam ediyor.

 

 

BİR ARAYA GELDİLER

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli ile beraber yemek yiyerek sohbet eden Başkan Türkyılmaz, emekleri ve samimi çalışmaları için kendilerine teşekkür etti. Yemeğe katılan personellerine teşekkür eden Başkan Türkyılmaz; “Sahada ve zor şartlarda çalışan işçi arkadaşlarımla bir araya gelerek görüşmeye çalışıyorum. Başkanlık kimliğimin yanı sıra dostluk ve samimiyet ilişkisi içerisinde onlarla sohbet edip varsa sıkıntılarını dinliyorum. Biz çok büyük bir aileyiz. Tüm emekçi ekibime kolaylıklar diliyorum. Hepsine göstermiş olduğunuz fedakâr çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Yahşihan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Kubilay Kayır düzenlenen yemekte Başkan Türkyılmaz’a destekleri için teşekkür etti. Kayır; “İlçemizde her koşulda özveri ile çalışan ekibim Yahşihan için en iyisini yapacak. Tüm çalışanlarımızın emeğine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir