En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Boru hattı yenilendi

Bahşılı Belediyesi ekiplerinin çalışması ile ilçedeki bir mahallede daha boru hattı yenilendi. Bu sayede mahalleye giden suyun tazyiği düşük olmayacak.
Bu haber 94 kere okunmuş. 08.12.2022 Perşembe 18:46

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Bahşılı Belediyesi ekiplerinin çalışması ile ilçedeki bir mahallede daha boru hattı yenilendi. Bu sayede mahalleye giden suyun tazyiği düşük olmayacak. Bununla ilgili sıkıntı yaşayan mahalle sakinlerinin sıkıntısı Belediye tarafından sorun olmaktan çıkarıldı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile yüksek kesimlere giden suda yaşanan sıkıntı giderilmiş oldu.

 

ÇALIŞMA YAPILDI

Halim Şenses Mahallesi ile eski mezarlıktan Doktorlar Sitesi’ne kadar uzanan eski şebeke hattı yenilendi. Buradaki hatta daha önce 32 ve 40’lık boru olduğu için Doktorlar Sitesi’nin bulunduğu tepelik alana yeterince su çıkmıyor ve tazyik az oluyordu. Bölgedeki hat 75 ve 100’lük borularla değiştirildi. Böylece yaşanan sorun ortadan kaldırıldı. Bölgeye 1500 metrelik yeni hat döşendiği bildirildi.

 

BELEDİYE BİLGİ VERDİ

Belediye’den konuyla ilgili açıklamada, “Halim Şenses Mahallesi Eski mezarlıktan Doktorlar Sitesi tepesi arasında eski şebeke hattının boru çapının düşük olması (32’lik ve 40’lık) iptal edilerek. 75’lik boru ile 1500 metre hat yenilendi. Hat üzerindeki abonelerin bağlanmasıyla mahalle sakinleri istedikleri su tazyiğine kavuşabildiler” bilgisi verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir