En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bozdağ cevap verdi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediyesi'ni sert bir şekilde eleştirerek, belediye yönetimini "acımasızlık" ve "vicdansızlık"la suçladı.
Bu haber 65 kere okunmuş. 20.08.2024 Salı 20:14

KAPLAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Kaplan, belediye personeline yönelik uygulamaları hedef alarak, çalışanların zor koşullarda koruyucu ekipman olmadan çalıştırıldığını ve yıllık izin haklarının kullanılmasına izin verilmediğini belirtti. Bu uygulamaların mobbing niteliği taşıdığını ifade eden Kaplan, "Susalım dedik, bekleyelim dedik, hemşehrilerimizin huzurunu kaçırmayalım dedik, ama canımıza tak etti!" şeklinde sert açıklamalarda bulundu.

 

BOZDAĞ CEVAP VERDİ

Kaplan'ın bu eleştirilerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ'dan yanıt gecikmedi. Bozdağ, Milletvekili Kaplan’ın açıklamalarına "etik değerler" ve "vicdan" kavramları üzerinden göndermelerde bulunarak, 2017 yılında işten çıkarıldığı için belediye binasında intihar girişiminde bulunan bir belediye personelini ikna eden kişinin Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal olduğunu hatırlattı. O dönemde sessiz kalanların, şimdi bu konularda konuşmaya başlamalarını eleştiren Bozdağ, Kaplan’a yönelik "Siz onu bırakın da, mülteci yığını yaptığınız şehirlerin hesabını verin. Açlığa mahkum ettiğiniz emekliye hesap verin" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir