En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bu davanın neferiyiz

AK Parti Genel Merkez kararıyla önümüzdeki haftalarda yapılması planlanan 7. Olağan Genel Kongresinde aday gösterilmeyecek olan mevcut AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, kongreye kadar başkanlık görevini yürütecek.
Bu haber 1049 kere okunmuş. 12.11.2020 Perşembe 17:32

AÇIKLAMADA BULUNDU

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, yönetimiyle birlikte basın toplantısı gerçekleştirdi. Genel merkez tarafından alınan karar gereği görevine son verilen Dağdelen, Kasım ayı sonunda ya da Aralık ayında yapılması planlanan kongreye kadar başkanlık görevini yürütecek. Dağdelen, kongrede başkan adayına bayrağı teslim edecek.  7. Olağan Kongreyle ilgili süreç tamamlanmak üzere diyen Dağdelen, “Dün Teşkilat başkanımızla yapmış olduğumuz müzakerelerde bizim önümüzdeki kongrede yapmış olduğumuz istişarede aday olmamamız noktasında birlikte bir karar aldık.

 

BU BİR İSTİFA DEĞİL

Bu süreç içerisinde Allah izin verirse inşallah kongreye kadar il başkanı olarak ekibimle beraber bu süreci yürüteceğiz. Yeni bir il başkanı belirlenmesi noktasında genel merkezimiz gerekli çalışmayı yapacaktır.  Gerekli desteği, imkânı, bilgilendirmeyi sağlayacağız. Süreç içerisinde bir il başkanı tespit ettikten sonra kongre hazırlıklarını yürüteceğiz. Önümüzdeki bir ay içerisinde ya da daha kısa bir süre içerisinde kongremizi yapacağız. Kongre günü yeni belirlemiş olduğumuz il başkanına bayrağımızı teslim edeceğiz ve ona hayırlı olsun dileyeceğiz. Şuna kadar süreç içerisinde teşkilat faaliyetlerimize devam edeceğiz. 3 yıl önce bu emaneti almıştık, bu emaneti kongrede yeni belirlenecek arkadaşımıza teslim edeceğiz. Süreç bu şekilde olacak basında bazı kimseler il başkanı görevden alındı gibi paylaşımlar yaptı. Bunlar kamuoyunu yanıltıcı, incitici ve yanlış şeyler.

 

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Ben AK Parti İl Başkanıyım ve görevimin başındayım. Kongre sürecini yürüteceğiz inşallah çok başarılı bir kongre yapacağız. Kongre günü bayrağı teslim edeceğiz, kongre salonundan en son çıkacak kişi de benim. Bu kongre benim kontrolümde, buradaki sorumluluk bana aittir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve ekip olarak ona inanan bir teşkilatız. Davamızın biz neferiyiz, 2001’den bu yana bu partinin içerisindeyim. Bu davaya nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Bu parti kimsenin partisi değil, kimsenin şahsın değil. Bu parti milletin partisi. Cumhurbaşkanımıza, bağlılığımız sonuna kadar sürecektir. Biz bu davanın en önemli sahiplerinden bir tanesi de biziz.

 

ŞEREFİMİZLE YAPTIK

Biz hizmetlerimize devam edeceğiz. Hizmetkar olacağız, bir nefer olacağız. Süreç bundan ibaret. Bizler teşkilat olarak Kırıkkale siyaset tarihinin enlerini başardık. 15 bin çocuğumuza kıyafet dağıttık, seçimlerde kapı kapı gezerek yüzde 97 evlere ziyaret gerçekleştirdik. Üye hedeflerimizi en iyi şekilde başardık. Teşkilat olarak başaramadığımız yok. En ufacık yolsuzluk, usulsüzlük yok. Bir kimse de şunu diyemez şöyle bir hatası var, şöyle bir hukuksuzluğu var diyen kişi ispat etsin biz bırakın siyaseti, dünyamızı değiştiririz. Namusumuzla, şerefimizle çok başarılı işlere imza attık.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir