En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Büyük destek geldi

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Çalılıöz Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Bu haber 48 kere okunmuş. 27.03.2024 Çarsamba 20:02

PROJELERİNİ ANLATTI

31 Mart’ta düzenlenecek olan seçime sayılı günler kala MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren Ulusoy, Çalılıöz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ulusoy, yapacakları projelerle vatandaşlardan destek istedi. Ulusoy, “Kıymetli hemşehrilerimizle Çalılıöz Mahalle'mizde bir araya geldik. Coşkulu bir şekilde bizleri karşılayan gönüldaşlarımızla seçim hakkında istişarelerde bulunduk. Zafere inanmış halkımızla emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

HİZMETLERİ ANLATACAĞIZ

Ulusoy, “İlimizde zaman zaman güzel hizmetler yapılmakta ve halkımızın hizmetine sunulmaktadır. Halkımızı memnun eden bu hizmetler bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle kısa bir süre içerisinde kullanılamaz hale gelmektedir. İlimizde yapılan pek çok park ve rekreasyon alanı maalesef aynı makus kaderi paylaşmaktadır. Personel sayısı artırılarak yapılan yatırımların korunması ve uzun yıllar hizmet vermesi sağlanacaktır. Yap unut değil, yap koru ve sürdür modeli uygulayacağız” dedi.

 

EKİPLE SAHADAYIZ

Ulusoy, “Kıymetli hemşehrilerim malum zaman daraldı, geriye sayım başladı. Hep birlikte Allah’ın izniyle 31 Mart Pazar akşamına varacağız. İnşallah seçimden sonra Cumhuriyet Meydanı’nda daha büyük bir coşku ile zaferimizi kutlayacağız. Sizlerle birlikte, ekibimizle birlikte sahadayız. Çalmadığımız kapı kalmadı ama belki kıyıda köşede unutulanlar oluyor. Bugün bir taziye için Yuva Mahallesi’ne geldim, bizim saha ekibi hanımefendilerle karşılaştık, ‘siz buraya daha önce gelmediniz mi?’ dedim, ‘başkanım kıyıda köşede kalanlar olmuş, onların üzerinden geçiyoruz’ dediler.

 

PROBLEMLERİ BİLİYORUZ

Nasıl sevindim bilemezsiniz. Allah, 31 Mart akşamı bu emeğimizin karşılığını İnşallah bize teslim edecek. Akabinde de hep birlikte memleketimizi yönetmeye devam edeceğiz. Her zaman söylüyoruz, 15 yıllık belediye tecrübemiz var, tecrübemize güveniyoruz, ekibimize güveniyoruz, sizlere güveniyoruz, Kırıkkale halkına güveniyoruz. Sorunları biliyoruz, çözüm yollarını biliyoruz. Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra mazbatayı alıp, kolları sıvayacağız ve problemleri birer birer çözmenin gayretini göstereceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir