En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çalışmaları yerinde gördü

Bahşılı Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar gündüz de gece de devam ediyor. İlçede Belediye tarafından hummalı çalışmaya devam ediliyor.
Bu haber 498 kere okunmuş. 23.10.2019 Çarsamba 09:48

EKİPLER SAHADA ÇALIŞIYOR

Bahşılı Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar gündüz de gece de devam ediyor. İlçede Belediye tarafından hummalı çalışmaya devam ediliyor.  Belediye ekipleri Başkan Recep Zafer Tekin’in talimatları doğrultusunda onarım gereken yerlerde onarım yapıyor, asfalt gereken yerlere asfalt atıyor. İlçe genelindeki yolların koşullarına göre asfalt, parke ve diğer çalışmalar gerçekleştiriliyor.

 

ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Ekiplerin kıştan önce yoğun bir çalışma temposu içinde oldukları görülüyor. Kimi bölgelerde parke taşı çalışması yapılırken, kimi bölgelerde de asfalt çalışması ile onarım çalışmaları yürütülüyor. Bu arada parklarda da çalışma yapılıyor. Bazı yerlere park yeri çalışması gerçekleştiriliyor. Park yerlerinde ve yollarda eksik kalan bölümler tamamlanıyor. Kırılan veya bozulan yerler onarılıyor.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Çalışmaları gündüz olduğu gibi gece de sürdüren ekipleri denetleyen Başkan Tekin, “İlçemiz genelinde bozulan yollar, eski parkeler, park yerleri hazırlanıyor. Ekiplerimiz değerlendirme yapıyor, eksik ve kırılan yerler onarılıyor, yenileri ile değiştiriliyor” dedi. Çalışmaların olduğu bölgeleri gece denetleyen Başkan Tekin, bazı yerler için yeni talimatlar verdi, çalışmaların ise ilçe sakinlerinin beğeneceği şekilde gerçekleştirilmesini istedi.

 

 

 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir