En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çalıştay yaptılar

Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Emlak Yönetimi Programı öğretim görevlileri çalıştaya katıldı.
Bu haber 72 kere okunmuş. 22.01.2024 Pazartesi 19:09

ÇALIŞTAY YAPTILAR

Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Emlak Yönetimi Programı öğretim görevlileri çalıştaya katıldı. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Tapu Kadastro Yüksekokulu iş birliği ile Ankara’da "Emlak Sektörünün Geleceğine Yönelik Bir Yol Haritası, Üniversiteler, STK’lar ve Merkezi İdare – Yerel Yönetim" konulu çalıştaya katıldı.

 

YOL HARİTASI ÇİZİLDİ

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Tapu Kadastro Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ender Güler ve Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Emlak Yönetimi Programı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Gürsoy'un düzenleme kurulunu oluşturduğu çalıştaya, ülkemizin farklı üniversitelerinde Emlak Yönetimi Programlarında görev yapan 30 akademisyen katıldı. Kırıkkale Üniversitesi Emlak Yönetimi Programı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Gürsoy, sektörün ihtiyacı olan geleceğe dönük stratejik bir yol haritasının oluşturulması anlamında çalıştayın önemli bir milat olacağını belirterek, Öğr. Gör. Rabia Vildan İşcan, Öğr. Gör. Hasan Önsoy ve Öğr. Gör. İlteriş Kaan Barun ile çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

GÖRÜŞMELER YAPILDI

Çalıştaya ayrıca sektörün merkezi-yerel yönetimler paydaşı olarak Gelir İdaresi Başkanlığı, Sermaye Piyasası Kurulu, Sosyal Sigortalar Kurumu, İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Vergi Denetim Kurumu Başkanlığı, Sektörel Dair Başkanlığı, Kişisel Verileri Koruma Kurumu, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Ve Tüketicinin Korunması Ve Piyasa Denetimi Genel Müdürlüğünden yetkililer ve uzmanlar katılırken, sektörün sivil toplum paydaşlarını oluşturan Adana, Antalya, İstanbul, Samsun, Kocaeli, Bursa ve Sakarya’dan emlakçılar odası temsilcileri de katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir