En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Camide renkli bayramlaşma

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Nur Camiinde bayram namazı sonrasında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törende renkli görüntüler yaşandı.
Bu haber 471 kere okunmuş. 14.08.2019 Çarsamba 22:37

BİRLİKTE KAHVALTI YAPTILAR

Vali Yunus Sezer’in yanı sıra bayramlaşma törenine AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve İl Müftüsü katıldı. Bayram namazını kılan kalabalık, bayramlaştıktan sonra cami avlusunda hep beraber kahvaltı yaptı. Buradaki törene katılan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Bayram Namazı’nı Nur Camiinde eda ettik, hemşehrilerimizle bayramlaştık. Bizi, Bayramlara eriştiren Allah’a hamdolsun” dedi.

 

VALİ HERKESLE BAYRAMLAŞTI

Bayram namazını Nur Cami’de kılan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, namazın ardından vatandaşlarla cami içerisinde tek tek bayramlaştı. Nur Cami avlusunda devam eden programda Kırıkkale Belediyesince vatandaşlara ikramda bulunuldu. Katılımın yoğun olduğu, protokol ve vatandaşların bir araya geldiği törende Vali Sezer, bayramlarını kutladığı Kırıkkaleli hemşehrilerine mutlu, huzurlu hayırlı bayramlar diledi.

 

YÜKSEK KATILIM OLDU

Düzenlenen programa başta Vali Yunus Sezer olmak üzere, Garnizon Komutanı Tuğg.Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Jandarma Komutan Vekili J.Yrb.Naim Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, siyasi parti il başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir