En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Can’dan Tekin’e destek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can önceki gün Bahşılı ilçesine giderek partisinin ilçe belediye başkan adayı Recep Zafer Tekin’e destek ziyaretinde bulundu.
Bu haber 786 kere okunmuş. 22.03.2019 Cuma 19:41

DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can önceki gün Bahşılı ilçesine giderek partisinin ilçe belediye başkan adayı Recep Zafer Tekin’e destek ziyaretinde bulundu. İlçeye ziyarette bulunan Ramazan Can, Tekin’i seçim bürosunda ziyaret etti. Bir süre Tekin’le sohbet eden Ramazan Can, daha sonra seçim bürosu önündeki kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Can, Bahşılı ilçesinin Tekin’le arzu ettiği yere geleceğine inandığını söyleyerek, bunun için Tekin’i burada aday yaptıklarını belirtti.

 

DESTEK AÇIKLAMASI YAPTI

Can, “Bahşılı ilçemizi arzu ettiği yere getirmek için gayret göstereceğiz. Bunun için Recep Zafer Tekin kardeşimizi buradan aday yaptık. Onlara desteğinize inancımız tamdır. Biz Bahşılımız için elimizden gelen tüm desteği göstereceğiz” dedi. Ziyareti ve desteğinden ötürü Ramazan Can’a teşekkür etti. Ziyaret konusunda bilgi veren Tekin, “Sayın Milletvekilimize bu güzel ziyareti ve desteğinden ötürü teşekkür ediyoruz. İlçemizi arzu ettiğimiz yere taşımak için birlikte tüm gayreti göstereceğiz” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir