En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çerikli’ye geçmiş olsun

Sel felaketi yaşayan Çerikli’de incelemelerde bulunan Vali Sezer, taşan dere ile ilgili çalışma yapılacağını söyledi.
Bu haber 248 kere okunmuş. 15.06.2021 Salı 18:03

VALİ İNCELEME YAPTI

Birkaç gün önce  Delice İlçesi Çerikli Beldesinin içinden geçen Çıtırık Deresinin taşması sonucu meydana gelen selden zarar gören esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Yunus Sezer, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Sezer'e Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin'de eşlik ederek, bölgenin son durumu hakkında bilgiler verdi.

 

DEREDE ÇALIŞMA YAPILACAK

Delice Kaymakam Vekili Mehmet Gündoğdu, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, DSİ, Karayolları, İl Özel İdaresi, Çevre ve Şehircilik, Defterdarlık, AFAD, Tarım ve Belediye yetkililerinin de katıldığı heyetle selin zarar verdiği alanlar ile Çıtırık Deresi boyunca da incelemelerde bulunan Vali Sezer, taşkına neden olan derede çalışmalara en kısa sürede başlanılacağını belirtti.

 

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin yaptığı açıklamasında "Kasabamız da yaşanan Doğal Afeti yerinde inceleyerek, Sıkıntılarımızın çözümü için kasabamıza gelen, Kırıkkale Valimiz Sn.Yunus Sezer, İlçe Kaymakamımız Sn Mehmet Gündoğdu, Dsi Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü ve Birim Müdürlerimize Çerikli kasabamız ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir