En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çevre temizliği yapıldı

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'ne göre her yıl 5 Haziran tarihinin bulunduğu hafta, Çevre, Şehircilik...
Bu haber 194 kere okunmuş. 03.06.2022 Cuma 20:29

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'ne göre her yıl 5 Haziran tarihinin bulunduğu hafta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyurulacak bir temayla "Türkiye Çevre Haftası" olarak kutlanıyor.

 

TÜRKİYE ÇEVRE HAFTASI

Türkiye Çevre Haftası, çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam çevrelerinin oluşturulması, iklim değişikliği ile mücadele ve uyum konularında çevre bilincinin topluma yayılması amacıyla 1-7 Haziran'da, "Sıfır Atık" temasıyla kutlanacak. Kırıkkale Çevre ve Şehircilik İl  Müdürlüğünce Çevre Haftası boyunca etkinlik programları yapılmış olup ilk olarak doğayı koruma konusunda duyarlılığı arttırmak ve çevre sorunlarına karşı bilinç oluşturmak için Kırıkkale Kent Ormanında “Çevre Temizliği” etkinliği düzenlendi.

 

ETKİNLİK AÇIKLAMASI

Düzenlenen etkinlikte Mustafa Kemal ortaokulu öğrencileri, kurum personelleri ve diğer kamu kurumlarından personeller yer aldı. Çevre, şehircilik ve iklim değişikliği İl Müdürü Uğur Atar Kent ormanda öğrencilere yaptığı seslenişte “Hep Birlikte çevremize, doğal güzelliklerimize sahip çıkarsak gelecek nesillerimize yaşanabilir bir çevre bırakabiliriz bu nedenle çevremizi temiz tutmamız ve korumamız gerekiyor” açıklamalarıyla çevre temizliğinin önemine vurgu yaptı. Etkinlik sonrasında ise ikramlarda bulunuldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir