En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

CHP çok mutlu

Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal, seçimden sonra ilk açıklamasını gerçekleştirdi. Önal, Ankara'ya geldiklerinde bir vekil kardeşleri var. Tüm Kırıkkaleliler benim canım. Doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etmek için aday oldum” dedi.
Bu haber 1010 kere okunmuş. 26.06.2018 Salı 14:06

AÇIKLAMADA BULUNDU

Önal açıklamasında "Öncelikle bu seçim Kırıkkale'mize ülkemize hayırlı olsun. 45 günlük bir seçim döneminde kazasız belasız herhangi bir sıkıntı yaşanmadan seçimleri tamamladık. Bugün coşkuluyuz bugün doluyuz. 15 yıldır CHP Kırıkkale'den vekil çıkaramıyordu. 7 yıllık bir sürecin sonunda Kırıkkale'den CHP'den 34 yaşımdan Kırıkkale'den vekil seçildim. Destek olan olmayan bana oy veren vermeyen tüm Kırıkkalelilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben bu insanların vekiliyim. Ben tüm Kırıkkale'nin vekiliyim.

 

15 YIL SONRA İLK KEZ

Herhangi bir vatandaşımız ben Ahmet Önal'a oy verdim demeden benim yanıma her zaman gelebilir. Problemlerini bana istedikleri gibi anlatabilir. Ankara'ya geldiklerinde bir vekil kardeşleri var. Tüm Kırıkkaleliler benim canım. Doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etmek için aday oldum” dedi. Bu arada CHP, Kırıkkale'de yaklaşık 15 yıl sonra tekrar vekil çıkarabildi. CHP'de en son Halil Tiryaki milletvekilliği yapmıştı.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir