En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çocuklar büyüledi

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 1920’de Türk milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yıldönümü...
Bu haber 228 kere okunmuş. 25.04.2022 Pazartesi 19:11

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 1920’de Türk milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bahşılı 15 Temmuz Meydanı’nda büyük bir coşkuyla kutlandı.

 

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Bahşılı Kaymakamlığı, Bahşılı Belediyesi ve Bahşılı İlçe Milli Eğitim müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen programa; Kaymakam Mehmet Emre Yıldız, Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı, mülki amirler, okul müdürleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve Bahşılı Halkı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün konuşmaları ile  açılan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı, 3-A Sınıfı öğrencisi Ahmet Baran Çalış’ın “23 Nisan” adlı şiiri okuması ile devam etti.

 

TAM NOT ALDI

Şehit Yusuf Alsancak Öğrencilerinin ront gösterisinin ardından, Atatürk İlkokulu Öğrencilerinin halk oyunları gösterisi, Beyaz Kelebekler Anaokulu Öğrencilerinin “Hayat Bayram Olsa” ve “El Salla El Salla”      adlı gösterisi,  Atatürk İlkokulu 1/B Sınıfı öğrencisi Buğlem Ada Dönmez’in “23 Nisan” adlı şiiri seslendirmesi,  Barbaros İlkokulu Öğrencilerinin “Atamın İzindeyiz, Atatürk İlkokulu Öğrencilerinin “Dünya Çocukları” ve Barbaros İlkokulu Öğrencilerinin “Biz Anadoluyuz” adlı gösterileri ile izleyicilerden büyük beğeni aldı.

 

DÜNYA BARIŞI MESAJI

Atatürk İlkokulu Öğrencilerinin “Dünya Çocukları” adlı gösterisinde, çocuklar evsel atıklardan geri dönüştürdüğü kıyafetler ile bir defile sergiledi. Defilede öğrenciler dünya üzerindeki diğer milletlerin geleneksel kostümlerini ve etnik dans figürlerini sahneleyip, gösterilerinin sonunda hazırladıkları dünya maketinin etrafında el ele tutuşarak ‘’dünya barışı’’ ve kardeşlik mesajı verdiler. Hazırlanan gösteri 23 Nisan ruhunu tam anlamıyla yansıtırken, öğrenciler izleyicileri kendilerine hayran bıraktı.

 

MAKAMINDA AĞIRLADI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçedeki çocukları makamında ağırladı. Gelenekselleşmiş bir günlük başkanlığın tadını doyasıya çıkaran çocuklar, Başkan Recep Zafer Tekin’den, kitap ve oyuncak hediyelerini alarak bir günlük Belediye Başkanlığı deneyimlerini tamamladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir