En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çoğunluk ünvan peşinde!

AK Parti'de bu dönem aday adayı bolluğu yaşanıyor. 24 Haziran seçimleri için 57 isim müracaatta bulundu ancak bunların büyük çoğunluğunun Unvan peşinde olduğu konuşuluyor.
Bu haber 1046 kere okunmuş. 04.05.2018 Cuma 14:35

KİMLER NE İÇİN ADAY?

Türkiye 24 Hazira seçimlerine hazırlanıyor. Kırıkkale'de seçimle ilgili hazırlıklar devam ediyor. Kırıkkale'de bu dönem özellikle AK Parti'de tam anlamıyla aday adayı bolluğu yaşanıyor. Kırıkkale için AK Parti'ye 57 isim aday adaylığı müracaatında bulundu. Liste çok olunca söylentiler de aldı başını gidiyor. Bu isimlerin büyük çoğunluğunun Unvan peşinde olduğu iddia ediliyor. 5-6 kişi haricinde listeyi zorlayacak isim gözlenmediği gibi geri kalanların isim yapmak ve nüfuz elde etmek için aday adaylığını ve AK Parti'yu kulhanmaya çalıştığı vurgulanıyor.

 

PROJELERİ BİLE YOK!

Müracaat edenlerden ciddi olanlar temayül için çalışmaya başladılar. 5-6 isim ilçe ilçe gezerek temayülde deste istiyorlar. Geri kalanlar ise temayül için kılını bile kıpırdatmıyor. Sadece müracaat etmiş durumdalar. Aday adaylarının bir çoğunun Kırıkkale için projesi bile bulunmuyor. Hatta projeci adaylara da tepki gösteriyorlar. Kırıkkaleliler de projesi olmayanlara tepki gösteriyor. Kırıkkale'de aday adaylığının, particilik ve siyasetin suyunun çıkarıldığı belirtiliyor. Süre az ve durum riskli olduğu için hatırı sayılır bürokratların istifa bile etmediği bu durumda çoğu genç isimlerin etiket yapmak için ada adayı olduğu izlenimi uyanıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir