En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Cönger ziyaret etti

Kırıkkale Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti.
Bu haber 84 kere okunmuş. 25.07.2024 Perşembe 20:00

TBMM’DE ZİYARET

Kırıkkale Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti. Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'ı TBMM'de ziyaret etti. Ziyaret sırasında yapılan açıklamada Başkan Cönger, Sayın Kaplan ile ilçedeki güncel çalışmalar ve karşılaşılan sorunlar üzerine istişarelerde bulunduklarını belirtti. Ayrıca, Milletvekili Kaplan'a ilçeye ve kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Keskin halkı adına teşekkürlerini iletti.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Başkan Cönger, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kaplan'ı TBMM'de ziyaret ettik. Sayın vekilimiz ile ilçemizde yapılan çalışmalar ve ilçemizdeki sorunlar ile ilgili istişarede bulunduk. Sayın vekilimize ilçemize ve bize göstermiş olduğu ilgi alakaları için Keskinli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Ziyaretin detayları ve görüşmelerin içeriği hakkında daha fazla bilgi verilmezken, Keskin Belediye Başkanı ve Milletvekili Mustafa Kaplan'ın işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmalarına devam edecekleri vurgulandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir