En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Coşkuyla kutluyoruz

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle açıklamada bulundu.
Bu haber 113 kere okunmuş. 28.10.2022 Cuma 18:36

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle açıklamada bulundu. Tekbıyıkoğlu, "Cumhuriyetimizin ilanının 99’uncu yıl dönümünü, milletçe büyük bir heyecan, coşku ve onurla kutluyoruz” dedi.

 

 

MESAJ YAYIMLADI

Vali Tekbıyıkoğlu mesajında, "Vatan, bayrak ve mukaddesatı uğruna hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve her türlü zorluğa göğüs geren milletimizin kahraman evlatları Malazgirt'ten Çanakkale'ye tarihinin her döneminde asil ve kararlı duruşuyla insanlığa barış, huzur, güven ve umut olmuştur. Büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşımız da tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmıştır. Ve bu zafer, Cumhuriyet’le taçlandırılarak, tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak gerçekleştirilmiştir.

 

99. YILA KUTLAMA

Cumhuriyetimizin kurulduğu 29 Ekim 1923 yılından itibaren geçen 99 yılda Türkiye Cumhuriyeti, büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür alanındaki atılımları ve güçlü demokrasisiyle dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini almış, önemli mesafeler kat etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan kılarak bizlere böylesine güzel bir ülke armağan eden tüm aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir