En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Değerlendirme yapıldı

AK Parti’nin 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine yönelik son toplantıları gerçekleştiriliyor. İl Başkanı Dağdelen, sandık sorumluları ile son bir değerlendirme yaptı.
Bu haber 625 kere okunmuş. 28.03.2019 Perşembe 21:27

TOPLANTI YAPTILAR

AK Parti Teşkilatı, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili son toplantılarını gerçekleştiriyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen, parti binasında il yönetim kurulu üyeleri ve Teşkilat Başkanlarıyla birlikte Okul Koordinatörleri, Kat Sorumluları ve Mahalle Başkanlarıyla son bir değerlendirme yaptı. Toplantıda seçime yönelik önlemler, yapılacak işler, sorumlu kişilerin sorumluluk alanları görüşüldü.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Başkan Dağdelen, herkesin görevini eksiksiz bir şekilde yere getirmesini istedi. Toplantı konusunda da bilgi veren Başkan Dağdelen, “31 Mart’ta, Seçim günü sandık bölgelerinde görev yapacak Okul Koordinatörlerimiz, Kat Sorumlularımız ve Mahalle Başkanlarımızla son bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik” dedi. Görevlendirilen personelin Pazar sabahı görev ve sorumluluk bölgelerinde olmaları, yerlerini terk etmemeleri ve işi sıkı tutmaları istendi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir