En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Devir teslim yapıldı

Geçtiğimiz günlerde seçimi yapılan Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında devir teslim töreni yapıldı.
Bu haber 270 kere okunmuş. 06.06.2022 Pazartesi 19:40

Geçtiğimiz günlerde seçimi yapılan Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında devir teslim töreni yapıldı. Odanın toplantı salonunda yapılan devir teslim töreninde yeni başkan seçilen Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Engin Avcı, eski Başkan Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir’e emek ve katkılarından dolayı çiçek ile plaket takdim etti.

 

 

DEVİR TESLİM TÖRENİ

Yapacağı icraatlar hakkında bilgi veren Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Engin Avcı, “Meslektaşlarımızın ortak sorunu olan yardımcı eleman konusunda gerekli kurumlar ile birlikte çalışmalar yapılacaktır. Meslek liseleri, üniversitemiz ve İşkur ile yapılacak kurslar ile yardımcı ara eleman teminine gidilecektir. Bizden sayıca az olan mali müşavir odalarının bile internet sayfalarını üyeleri rahatça kullanmaktadır. Geçtiğimiz pandemi sürecinde mesela meslektaşlarımız kısa çalışma ödemelerinde diğer odaların sitelerinde yayınlanan bilgilendirme ile işlerini yürütmüşlerdir. Odamızın internet sitesi âtıl bir vaziyette durmaktadır. Gerekli anlaşmalar yapılarak üyelerimize şifre verilerek aidat borçlarını görmeleri, ödeme yapabilmelerini sistem üzerinden faaliyet belgesi, oda kayıt belgesi alınacak durumda yapılarak aktif hale getirilecektir.  Her gün ve hızla gelişen ülkemizde meslektaşlarımız için bilgi altın seviyesinde olup, güvenilir ve hızlı bir şekilde ücretsiz olarak ulaşabilmeleri için oda yönetimi olarak gerekli anlaşmaları yapıp üyelerimize sunacağız. Mevzuat konusunda meslektaşlarımıza danışman hizmet verilmek üzere anlaşma sağlanacaktır.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Meslektaşlarımız güncel vergi ve SGK konularında rahatlıkla bilgi alabileceklerdir. Temsil noktasında Kırıkkale mali müşavirler odasını kamu kurum ve kuruşlarında sosyal medyada hem Kırıkkale’mizde hem diğer memleketlerde en üst seviyeye taşıyacağız. Ayrıca meslek mensuplarının iş yükü hızla artmakta odaların, kurumların yapması gereken işleri meslektaşlarımıza yıkılmakta ağır cezalar gelmektedir. Sıkıntılarımızı diğer oda yönetimleri ile istişare ederek Türboma ileterek çözüm noktası bulmaya gayret edeceğiz. Yönetim tarafsız olarak taziye, düğün törenlerinde ayrıca yeni açan üyelerimizi ziyaretlerinde meslek mensuplarını yalnız kalmaması için gerekli çalışmaları yapacağız. Bundan önceki yönetim kurullarımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yapmış olduğumuz seçim çalışmalarımızda istemeden bilmeden kırdığımız üzdüğümüz arkadaşlarımız var ise özür dilerim” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Eski Başkan Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ise, “Odalarımızın kuruluş yılı 1990'da başladı. İlk devir teslim törenini Kürşat bey ile gerçekleştirdik. Hiçbir gelenek olarak bu iş olmamıştı. biz inşallah devamını yerine getireceğiz. Hepimiz bu odalarda görev aldık.  32. yılımızı da geride bıraktık. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki, İstanbul’da  genel  seçim yapıldı.  Arkadaşımız makamına oturmadan vefat etti. Bir birlerimizi üzmeye gerek yok. Birlik halinde devam etmeliyiz. Bundan sonraki süreçte birlik olarak hareket edersek başaramayacağımız yol yok ve  çözemeyeceğimiz sorun yok. Seçimimiz bitti ve yeni bir dönem başladı. Ben de  6 yıl kesintisiz bu süreçte odamıza katkıda bulundum. Ufak tartışmalarımız oldu. Ama kararlarımız hep ittifak ile oldu. Ortak akılla hareket edersek çözemeyeceğimiz konu yok.  Bu duygu ve düşüncelerle 6 yıllık zaman zarfında sizleri kırdıysam, benden yana helal olsun. Sizlerden de  helallik istiyorum. Rabbim yeni yönetimi utandırmasın.  Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan hepinize teşekkür ediyorum. Yeni kurul üyelerine ve yönetime başarılar diliyorum ve hayırlı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir