En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dezenfekte ediliyor

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısıtlama günlerinde de yıkama ve dezenfekte işlemlerine ara vermeden devam ediyor.
Bu haber 433 kere okunmuş. 14.12.2020 Pazartesi 17:47

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çarşı merkezi ve mahalle ara ve sokaklarında yıkama ve dezenfekte işlemlerini programlı olarak sürdürüyor. Vatandaşlar için daha sağlıklı ortamlar oluşturmak adına özverili olarak çalışmalarını sürdüren ekipler, sabahın erken saatlerinde başladıkları yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına kısıtlama günleri olan hafta sonu da ara vermeden devam etti.

 

PERİYODİK UYGULAMA

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve caddeler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince belirli periyotlarla yıkanarak dezenfekte edilmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların gönül rahatlığıyla kullanabileceği alanlar oluşturuluyor. Kısıtlamanın olduğu günlerde de yıkıma araçlarının mesai saatlerinde güçlükle girdiği yerlerde kapsamlı temizlik gerçekleştirdi. Minibüs bekleme durağında başlayan çalışmalar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve çevresinde yapılan kapsamlı temizlik ve yıkama ile devam edildi. Yapılan dezenfekte çalışmalarını değerlendiren Kırıkkaleli vatandaşlar, belediyenin çalışmalarına tam not vererek öz veri ile çalışan temizlik işleri ekiplerine teşekkür ettiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir