En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Doğada buluştular

Kırıkkale’deki Kale Dağcılık Spor Kulübü, 5 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirdiği Halfeli - Işıklar Parkuru yürüyüş etkinliğini başarıyla tamamladı.
Bu haber 23 kere okunmuş. 10.04.2025 Perşembe 19:03

DOĞA BULUŞMASI

Kırıkkale'nin doğa sporları tutkunlarının buluşma noktası haline gelen Kale Dağcılık Spor Kulübü, 5 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirdiği Halfeli - Işıklar Parkuru yürüyüş etkinliğiyle büyük bir başarıya imza attı. Katılımcılar, etkinlik boyunca hem doğayla iç içe keyifli bir yürüyüş yaptı hem de bölgenin eşsiz doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Yürüyüşün en heyecan verici yönü, parkurun ilk kez kullanılmasıydı. Bu yeni rota, kulüp faaliyetlerine resmi olarak dahil edilerek, doğaseverlere yeni bir keşif alanı sunmuş oldu.

 

ETKİNLİK YAPILDI

Etkinlik sonunda, katılımcılar hem fiziksel anlamda kendilerini zorlayarak spor yapmanın keyfini sürdü hem de bölgenin doğal zenginliklerine hayran kaldı. Kale Dağcılık Spor Kulübü yetkilileri, etkinliğin organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Ayrıca, kulüp, doğa tutkunlarını ilerleyen günlerde düzenleyecekleri yeni etkinliklerde bir araya gelmeye davet etti. Bu yeni parkurun, kulüp üyeleri ve katılımcılar için daha fazla keşif ve doğa ile iç içe olma imkanı sunacağı vurgulandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir