En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dönmez’den bayram mesajı

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğunu belirtilen Dönmez mesajında şu ifadelere yer verdi:
Bu haber 3070 kere okunmuş. 20.08.2018 Pazartesi 15:42

BAYRAM MESAJI

“Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban Bayramı bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur. Bu yıl da Kurban Bayramı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında umutların yeşermesi ve kaosun bitmesi en büyük temennilerimizin arasında yerini almıştır. Bayramlar küslüklerin sona erdiği, barışın ve huzurun sonsuza dek hakim olması adına önem taşıyan günlerdir. Ülkemiz maalesef bu mübarek günlerde ayrıştırmayı, kutuplaştırmayı ve bu kötü emeller üzerine tekrar sahneye konmaya çalışılan hain oyunları tekrar görmüştür. Ama milletimizin feraseti ve inancımız gereği, asla kafire izin verilmemiş, oyunlar da en kahramanca bozulmuştur.

 

MİLLET İRADESİNİ GÖSTERDİ

Ülkemizde yaşayan her fert devletinin selameti için kendini ortaya atmış, bölünme, yok etme ve dinimizi elimizden alma gayretlerini boşa çıkarmıştır. Bu kez ekonomik olarak savaş açan dış mihraklara karşı milletimiz ve Devletimiz güçlü iradesini göstermiştir. Güçlü Türkiye hedefiyle tüm İslam ülkelerinde Kurban Bayramları, bayram tadında, savaş olmadan geçecektir. Güçlü Türkiye sayesinde masum halklar ölmeyecek, çocuklar geleceğe umutla bakacaktır. Bu düşüncelerle Mübarek  Kurban Bayramı’nın Miletimize, İslam Alemine ve Hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir