En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Düğün salonu açık

Heyecanla beklenen Kırıkkale Belediyesi Düğün Salonu ve Kına Konağı nihayet kapılarını vatandaşlara açtı.
Bu haber 52 kere okunmuş. 18.07.2024 Perşembe 20:39

DÜĞÜN SALONU AÇILDI

Düğün Salonu ve Kına Konağı, farklı kapasitelerde iki salondan oluşuyor. 300 kişilik kapalı ve 200 kişilik açık alan olmak üzere toplamda 500 kişiye kadar misafir ağırlayabilen düğün salonu, geniş ve ferah atmosferiyle göz kamaştırıyor. 200 kişilik kına konağı ise samimi ve otantik bir ortamda kına gecelerinizi düzenlemeniz için ideal.

 

BİLGİ VERİLDİ

Düğün Salonu ve Kına Konağı'nın tasarımı her detayı titizlikle düşünülerek hazırlandı. Salonların modern ve şık dekorasyonu, özel günlerinize zarif bir atmosfer kazandırıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, düğün salonu ve kına konağının hizmete açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Düğün Salonu ve Kına Konağımız hizmete hazır. Toplantı, düğün, kına gecesi, anma gecesi, kongre gibi çeşitli etkinlikler için 500 ve 200 kişilik 2 salonumuz var.

 

ŞIK BİR SALON

Şık, her detayı düşünülmüş, Kırıkkale'ye değer katacak mekanlar oldu. Rezervasyon ve detaylı bilgi için; 0 536 263 88 92 Mutlu anlarınızda yanınızda olmak istiyoruz. Kırıkkale Belediyesi Düğün Salonu ve Kına Konağı'nda hayalinizdeki düğünü veya kına gecesini gerçekleştirmek için 0536 263 88 92 numaralı telefonu arayabilir veya salona bizzat uğrayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Kırıkkale Belediyesi, mutlu günlerinizde sizlere en iyi hizmeti sunmak için hazır!” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir