En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dünya vatanseverliği gördü

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Bu haber 592 kere okunmuş. 14.07.2019 Pazar 12:01

ANLAMLI BİR MESAJ YAYINLADI

Başkan Tekin,  mesajında 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan hain darbe girişiminin yıl dönümünü  anımsatarak, 15 Temmuz'da bir millet olarak vatana ve bayrağa sahip çıkmanın gurur ve mutluluğunun yaşadıklarını belirtti. Darbe girişimine tepki gösteren Başkan Tekin, mesajında, "15 Temmuz hain darbe girişimi vatan, millet, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliği sağlayarak nasıl tek bir yürek olunabileceğinin bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Şanlı tarihimiz boyunca nice ihanet ve badireye göğüs germiş olan milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi bir kez daha kendisinden bekleneni hakkıyla yerine getirmiştir.

 

VATANSEVERLİĞİ HERKES GÖRDÜ

O gece darbeye karşı durmak için sokağa çıkan herkes bu aziz vatan, millet, namus uğruna canını ve kanını vermekte asla tereddüte düşmediğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Ayrıca, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile de vatansever milletimiz ve kamu görevlileri bu aziz vatanın sahipsiz olmadığını tüm dünyaya emsali görülmemiş bir biçimde bir kez daha haykırmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa dökülen herkes geleceğine sahip çıkmış ve Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu da göstermiştir.

 

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ

15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını hiçe sayan şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının onların bize emaneti olduğu gerçeğinden hareketle daima yanlarında olacağımızı da bir kez daha vurguluyoruz.” Başkan Tekin, kendisinin de 15 Temmuz gecesi demokrasi nöbeti görüntülerini paylaşarak, demokrasi, vatan, millet, devlet ve bayrak inancına dikkat çekti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir