En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Eğitim ambulansı alındı

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na yalnız eğitim amaçlı kullanılmak üzere uygulama ambulansı verildi.
Bu haber 1839 kere okunmuş. 29.12.2020 Salı 17:13

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Kırıkkale İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Metin Arslan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Gökgöz, Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ve diğer yetkililer katıldı. Öğrencilerin uygulama eğitiminde kullanılacak olan ambulansın anahtarı, Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş tarafından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan’a teslim edildi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Gökgöz “2011 yılında kurulan ilk ve Acil Yardım Programı öğrencileri için ambulanslar olmazsa olmaz uygulama alanlarıdır. Öğrencilerimiz bu zamana kadar ambulans üzerindeki uygulamalarını Üniversitemiz Tıp Fakültesinden veya Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünden günübirlik getirilen ambulanslarla yürütmekteydiler.  Sağlık Bakanlığı'nın onayıyla Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü envanterine kayıtlı 10 yaşını tamamlayıp hurdaya ayrılmış ancak içinde uygulamalarda kullanabilecek bütün teknik donanımları bulunan bir ambulansın meslek yüksekokulumuza devri bizim için büyük bir katkı olmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir