En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ekmeğe önlem alındı

Korona Virüs kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan'da açıkta satılan ekmek satışlarını yasakladı.
Bu haber 643 kere okunmuş. 24.03.2020 Salı 08:02

Korona Virüs kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan'da açıkta satılan ekmek satışlarını yasakladı. Ekmek imalatı yapan firmalar ve satış yerleri ekmeği kağıt ambalaj veya poşette satacağı ifade edildi.

 

VİRÜS ÖNLEMİ ALINDI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yaptığı açıklamada "Ekmek imalathanelerinde kağıt ambalaj ve poşet tedarik edilene kadar emek satışları şu şekilde yapılacaktır. İmalat sonrası fırın, market ve büfelerde satış yapılacak ekmekler kilitli ve müşterilerin temas edemeyeceği şekilde muhafaza edilecek ve satış esnasında ekmek sadece personel tarafından müşterilere teslim edilecektir. Satışı yapan personel tarafından eldiven ve maske kullanılacaktır'' dedi. Ekmek satışı yapan firmalarda para alan ve ekmek paketleyen personel ayrı olacaktır. Eğer iki işlemi de aynı personel yapacaksa; personel ilk olarak para tahsilatını yapacak ve daha sonra eldiven ve maske takılı olarak ekmeği teslim edecektir. Müşterilerinin ekmeklere dokunmasına ve bu suretle satışın yapılmasına göz yuman esnaflar hakkında emir ve yasaklama aykırılıktan  cezai işlem uygulanacaktır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir