En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Eksikleri giderilecek

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçede yaptırılan 4. Etap TOKİ bloklarındaki eksikler giderilecek.
Bu haber 397 kere okunmuş. 24.08.2021 Salı 14:47

GÖRÜŞME YAPILDI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçede yaptırılan 4. Etap TOKİ bloklarındaki eksikler giderilecek. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, bu amaçla TOKİ Başkan Yardımcısı Sayın Hakan Akbulut ve Daire Başkanı Sayın Yunus İhsan Mantaş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede durum anlatıldı ve eksiklerin giderilmesi için çalışma talebinde bulunuldu. Görüşmenin sonunda ise eksiklerin giderilmesine yönelik ihale yapılmasına karar verildi.

 

İHALE YAPILACAK

Başkan Tekin’in teması ve sonucu konusunda açıklama yapılarak “7 Ağustos 2019 tarihinde TOKİ Başkanlığındaki yapılan görüşmede, TOKİ Başkan Yardımcısı Sayın Hakan Akbulut ve Daire Başkanı Sayın Yunus İhsan Mantaş beyle daha önce yapılan TOKİ 4. etap bloklarındaki tüm eksiklikleri görüşülerek tekrar ihaleye verilmiştir. 16 ağustos 2021 tarihi itibari ile yüklenici firma çalışmalara başlamıştır” bilgisi verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir