En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

El ele hep birlikte

Okullarda görev yapan rehber öğretmenler ve rehber öğretmeni bulunmayan okullardaki yöneticilere yönelik El Ele Hep Birlikte Projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Bu haber 609 kere okunmuş. 18.02.2019 Pazartesi 09:07

YAPMAK ZORUNDAYIZ VE YAPACAĞIZ

Toplantıda açılış konuşmasını yapan  Tüfekçi, “Yaklaşık 1 yıldır Kırıkkale’de Milli Eğitim Müdürlüğü yapıyorum. Geldiğimiz gün hep birlikte hedef belirlemiştik. “Bu şehri hem akademik hem de sosyal anlamda ileriye götüreceğiz. Kaybedecek hiçbir ferdimiz yok. Her bir öğrencimiz ile ayrı ayrı ve çok özel ilgilenmemiz gerekmektedir. Bizler kişiye özel çalışmalar yapmak zorundayız ve yapacağız.” demiştik. Akademik anlamda Kırıkkale’yi güzel yerlere ulaştırdık. Sosyal anlamda da başarılar elde etmeye devam ediyoruz. Bu proje ile daha iyi çalışmalar yapıp her öğrencimiz için ayrı başarı hikayesi elde edeceğimizi düşünüyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için gayret gösterdiğinizi görüyorum. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Ardından  Proje sorumlusu Ar-Ge Birimi Öğretmenimiz Melike Sevde Kaplan, Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarımızın katkıları ile yapılacak olan 55 sosyal sorumluluk faaliyetini kapsayan ve çocuklarımızın toplumsallaşması, gezerek/görerek öğrenmesi, yardımlaşma ve dayanışma  duygularının oluşması gibi hedeflere ulaşılması amaçlanan El Ele Hep Birlikte Projesinin içeriğini ve nasıl uygulanacağını  anlattı. Öğretmenlerimizin yönelttiği soruların cevaplanması ile toplantı sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir